Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

fashion conoscenti

Tο ατελιέ της αγαπηµένης κυρίας της ελληνικής µόδας Dimitras Degleri σταθερά στο ίδιο μέρος, 
εδώ και τρεις δεκαετίας: υπέροχα, αέρινα και πολυτελή υφάσµατα, δαντέλες, εξαιρετικά φορεματα και ιδιαίτερα κομψά σχεδιασμένα Ακόμη και το πιο κλασικό φόρεμα «σπάει» με glam και «πειραγμένες» λεπτομέρειες.

Mέλος της διαπρεπούς κοινότητας των fashion conoscenti, η dimitra Degleri δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα υλικά και τα υφάσµατα. Oι ροµαντικές ψυχές, οι φαν της αέρινης ασυµµετρίας, των ντραπέ, των διαφανειών και των πτυχώσεων, τη λατρεύουν σε παγκόσμιο επίπεδο όπως Ελλάδα, Κύπρος, Μόσχα,Αμερική, στη Γερμανία, στη Φιλανδία, στην Αγγλία και στην Αυστραλία...



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ηταν 18 χρόνων όταν άρχισε την πρώτη της ουσιαστική επαφή με τη μόδα.

"Προθάλαμος" το κατάστημα και η βιοτεχνία της μητέρας της στη Πλάκα, όπου δραστηριοποιήθηκε επί μια διετία,αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το Ελληνογαλλικό Γυμνάσιο Saint Joseph το 1977. 

Τα σχέδιά της επεκτείνονται γρήγορα πέρα από την οικογενειακή επιχείρηση. Ετσι το 1979 μεχρι το 1983 δημιουργεί δικό της κατάστημα και ατελιέ ρούχων, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή της Αθήνας στυλίστ, μοντελίστ και πατρονίστ, παίρνοντaς παράλληλα και μαθήματα ζωγραφικής.


Η κάθε συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Σχεδιαστών της ΤΕΞΤΙΛΙΑ της εξασφαλίζει επαίνους στο πλεκτό και έτοιμο ένδυμα, στο σχέδιο υφάσματος, καθώς και βραβείο στο πλεκτό.


Το 1983 η Δήμητρα Δέγλερη δημιουργεί δική της βιοτεχνία ετοίμου ενδύματος. 


Τον Δεκέμβριο του 1985 κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο Σαλόνι Νέων Σχεδιαστών της ΤΕΞΤΙΛΙΑ, ενώ από την επόμενη διοργάνωση μπαίνει στο "Επιλογές των Ελλήνων Σχεδιαστών" της ΤΕΞΤΙΛΙΑ.


Απο: TEXTILIA ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΈΣ ΜΌΔΑΣ (GREEK FASHION DESIGNERS)


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
   
Τα προϊόντα μας παράγονται από εμάς στο χώρο που στεγάζεται η βιοτεχνία, όπου και υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, και η ραφή και η βαφή γίνονται από εξειδικευμένα συνεργαζόμενα ελληνικά συνεργεία. Επίσης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ελληνικά  υφάσματα  και υλικά που κατασκευάζονται  από Έλληνες παραγωγούς.

Η βιοτεχνία μας σχεδιάζει και παράγει ενδύματα τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα .


Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους  όπως τα υφάσματα τα κεντήματα καθώς η ραφή και η βαφή από οικολογικά χρώματα. 


Ολα έχουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σφραγίδα γιατί είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από Ελληνες παραγωγούς.


Για αυτό το λόγο κάθε ρούχο μας συνοδεύεται (από το 2004) από ένα καρτελάκι, χαρακτηριστικό πλέον της εταιρείας μας, 
ώστε να επισημαίνει στον ενδιαφερόμενο αγοραστή ότι το προϊόν είναι 100% Ελληνικό. Φυσικά τόσο η βαφή όσο και τα υφάσματα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και διατάξεις περί καταλληλότητας για ενδυματολογική χρήση.
ΛΙΟΣΙΩΝ 262 (2,84 km)
10445 Αθήνα
Highlights info row image
+30 2112155871  6945369368

















 


               





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου